با همکاری مشترک انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران
یک روش ساده، حساس و اعتباربخشی شده با HPLC-DAD برای تعیین همزمان محتوای بنزوات سدیم و نگهدارنده‌های سوربات پتاسیم در مواد غذایی فرآوری شده

مهناز قرقلو؛ جلیل افشار؛ سید حسین موسوی

دوره 10، شماره 2 ، مهر 1402، ، صفحه 144-153

https://doi.org/10.30473/ijac.2024.70436.1286

چکیده
  اندازه گیری میزان مواد نگهدارنده در غذا به دلیل پیامدهای بالقوه آنها برای سلامتی بسیار مهم است. بنابراین، توسعه یک روش تحلیلی قابل اعتماد و معتبر برای پایش ضروری است. این مطالعه بر اعتبار سنجی یک رویکرد تحلیلی ساده، حساس و دقیق با استفاده از HPLC-DAD برای ارزیابی همزمان بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم تمرکز دارد. فرآیند اعتبار سنجی منجر به ...  بیشتر